Vegetable and Rotini Pasta
****REMOVE OXYGEN ABSORBER AND DISCARD PRIOR TO COOKING****
4 servings – Bring 6 cups water to boil. Slowly whisk in entire package. Reduce heat to a medium boil. Cook for 12-15 minutes. Remove from heat let sit 3-5 minutes.
2 servings – Bring 3 cups water to boil. Shake unopened pouch, then slowly whisk in 1/2 of the package. Reduce heat to a medium boil. Cook for 12-15 minutes. Remove from heat let sit 3-5 minutes.
- Pouch Makes 6 Prepared Cups
- Net Weights 4 serv. = 13.6 ounces
- 385 grams
- Non-GMO
- Vegetarian
- Uses Sea Salt
- No Trans Fats
- Low Cholesterol
- NO Soy
En Francais:
Pâtes Rotini aux Légumes : Pâtes (farine de blé, niacine, sulfate de fer, mononitrate de thiamine, riboflavine et acide folique), Huile de noix de coco, Maltodextrine, Amidon de maïs, Sel marin, Petits pois, Caséinate de sodium, Oignon, Carotte, Tomate, Gomme de xanthane, Céleri, Extrait de levure autolysée, Ail, Sirop de canne à sucre séché, Épice, Mono et diglycérides, Dioxyde de silicium, Huile de tournesol, Arôme naturel.
Contient: Blé. Peut contenir des œufs, au soja, lait, noix, arachides, et les sulfites.